Lawrence, D.H. - Drie Novellen (Ex.1) (Het lieveheersbeestje -

Schrijver:
Titel: Drie Novellen (Ex.1) (Het lieveheersbeestje - De vos - De pop van de kapitein)
ISBN: 9789027491718
Taal: Nederlands
Uitgever: Prisma
Bijzonderheden: 1983, 235 pp hardcover gebonden donkerblauw linnen met zilveropdruk op de rug en met stofomslag) (s.o. heeft schade aan de achterzijde, boek zelf in uitstekende staat!) Staat van het boek (zonder s.o.): 9.0
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
D.H. Lawrence - Drie Novellen (Ex.1)
(Het lieveheersbeestje - De vos - De pop van de kapitein)
(Prisma)
ISBN 9027491712
uitgave uit 1983
235 pp hardcover gebonden donkerblauw linnen met zilveropdruk op de rug en met stofomslag)
(s.o. heeft schade aan de achterzijde, boek zelf in uitstekende staat!)
Staat van het boek (zonder s.o.): 9.0

Het Lieveheersbeestje speelt aan het einde van de Eerste Wereldoorlog en gaat over de maatschappelijke veranderingen die in die jaren in Engeland plaatsvonden. Een dame uit hogere kringen raakt verstrikt in haar gevoelens voor twee mannen. De Vos gaat over twee vrouwen die een boerderij proberen te drijven. Een van de twee raakt gefascineerd door een vos en later door een jonge man die een abrupt einde maakt aan het leven van de vos en de relatie tussen de twee vrouwen. In De Pop van de Kapitein heeft een Schots officier een relatie met een vluchtelinge van hoge afkomst. De komst van zijn vrouw maakt een eind aan die relatie. De goede vertaling van Max Schuchart geeft het taalgebruik van Lawrence uitstekend weer.

Prijs €4,50
Verder lezen

Stanley&Livingstone

particulier

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lawrence, D.H. - Drie Novellen (Ex.1) (Het lieveheersbeestje - De vos - De pop van de kapitein) Lawrence, D.H. - Drie Novellen (Ex.1) (Het lieveheersbeestje - De vos - De pop van de kapitein) Lawrence, D.H. - Drie Novellen (Ex.1) (Het lieveheersbeestje - De vos - De pop van de kapitein)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.