Donald Barthelme, David Eggers en vele anderen - McSweeney's 2

Schrijver:
Titel: McSweeney's 23 en McSweeney's 24
Taal: Engels
Uitgever: McSweeney's
Bijzonderheden:
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 20,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Aflevering 23 en 24 van het Amerikaanse literaire tijdschrift McSweeney's. Aflevering 23 bevat tien korte verhalen (van o.a. Roddy Doyle, Ann Beattie) met door Andrea Dezsö geïllustreerde titelpagina’s. 23 heeft uitvouwbare boekomslag met aan de buitenkant een collage van alle titelpagina's, aan de binnenkant 38 geïllustreerde miniverhaaltjes van McSweeney's redacteur/auteur Dave Eggers. Aflevering 24 zijn twee boeken, tegen elkaar aan ingebonden met een gezamenlijke achterkant. Boek I Trouble bevat zes verhalen van verschillende auteurs over misdaad en geweld. Boek II 'Come back Donald Barthelme' is een eerbetoon aan deze auteur, met bijdragen van o.a. Ann Beattie en Oscar Hijuelos, en een paar vrij onbekende verhalen van Barthelme zelf. Bij beide afleveringen is een extra klein boekje ingeplakt.
Verder lezen

HEUFF & KÖ uit Den Haag

particulier

Logo HEUFF & KÖ

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Donald Barthelme, David Eggers en vele anderen - McSweeney's 23 en McSweeney's 24 Donald Barthelme, David Eggers en vele anderen - McSweeney's 23 en McSweeney's 24 Donald Barthelme, David Eggers en vele anderen - McSweeney's 23 en McSweeney's 24 Donald Barthelme, David Eggers en vele anderen - McSweeney's 23 en McSweeney's 24 Donald Barthelme, David Eggers en vele anderen - McSweeney's 23 en McSweeney's 24

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij HEUFF & KÖ

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met HEUFF & KÖ
  Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
 • Na uw bestelling ontvangen u en HEUFF & KÖ een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van HEUFF & KÖ vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • HEUFF & KÖ kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.