Gerritse, A. - Beknopte geschiedenis van de beeldende vorming

Schrijver:
Titel: Beknopte geschiedenis van de beeldende vorming
ISBN: 9789021301242
Taal: Nederlands
Uitgever: Cantecleer
Bijzonderheden: Betreft* 1e druk 1976, garenloze inbinding softback, softcover A4 formaat 95 vellen ( 95 pag met tekst, achterzijde onbedrukt) zw/w ill.
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info: * d.i. een kopie gemaakt voor privégebruik: een gebonden reader. 1x gebruikt en er is niet storend op div pag. met markeerstift tekst bewerkt. De prints zijn goed en er zijn wat matige verkleurde plekjes op een klein gebied op de zijrand van de bladen. Bij de prijs komen nog de verzendkosten.

arts and crafts uit lieshout

Logo arts and crafts

de bookshop met kunst- en cultuurboeken en literatuur

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gerritse, A. - Beknopte geschiedenis van de beeldende vorming Gerritse, A. - Beknopte geschiedenis van de beeldende vorming Gerritse, A. - Beknopte geschiedenis van de beeldende vorming Gerritse, A. - Beknopte geschiedenis van de beeldende vorming

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij arts and crafts

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met arts and crafts
  • Na uw bestelling ontvangen u en arts and crafts een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van arts and crafts vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • arts and crafts kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.