Willem Balke, Jan C. Klok en Willem van 't Spijker - Balke, Wil

Schrijver:
Titel: Balke, Willem (e.a.)-Theodore de Beze, zijn leven, zijn werk (nieuw)
ISBN: 9789043517928
Uitgever:
Bijzonderheden: Theodore de Beze-Zijn leven, zijn werk is een rijk geïllustreerde en informatieve uitgave over een onbekende reformator. Theodoor Beza (1519-1605) is in 1564 de vanzelfsprekende opvolger van Calvijn in Genève. De Reformatie die Calvijn krachtig ...
Prijs: € 14,99
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Theodore de Beze-Zijn leven, zijn werk is een rijk geïllustreerde en informatieve uitgave over een onbekende reformator.
Theodoor Beza (1519-1605) is in 1564 de vanzelfsprekende opvolger van Calvijn in Genève. De Reformatie die Calvijn krachtig vorm had gegeven, houdt niet op met zijn sterven. In zijn schaduw is het Beza die opstaat en het werk voortzet. Zo staat Beza bekend: de opvolger, de man in de schaduw. Een nadere kennismaking met Beza brengt echter verschillende verrassende aspecten van zijn leven en werk aan het licht. Hij was zoveel meer dan een opvolger.
Inclusief een biografie over Beza door Alain Dufour.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Willem Balke, Jan C. Klok en Willem van 't Spijker - Balke, Willem (e.a.)-Theodore de Beze, zijn leven, zijn werk (nieuw)