Activiteitenmethodiek voor de hulpverlening

Schrijver:
Titel: Activiteitenmethodiek voor de hulpverlening
ISBN: 9789026661341
Uitgever: Uitgeverij Intro Nijkerk 1e druk 1992 9026661347 9789026661341
Bijzonderheden: paperback 135pp. in keurige staat, lichte slijt hoekjes
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Aktiviteitenbegeleiding heette voorheen bezigheidstherapie. Het is een vorm van hulpverlening om mensen in het kader van een goede dagbesteding bij te staan en te helpen. Deze wordt toegepast voor bewoners/patiënten in instellingen van geestelijke en lichamelijke gezondheidszorg en welzijn bijv. verpleeg- en bejaardenhuizen, ziekenhuizen, gezinsvervangende huizen enz. In dit leesboek worden alle fasen en stappen van deze agogische hulpmethode gedetailleerd beschreven t.b.v. het onderwijs. Een boek dus voor de aktiviteitenbegeleider in opleiding. Het is geschreven door 2 vakdocenten van het Spectrum-College te Breda, een MBO-opleiding. Het is vooral een didactisch boek met goede indeling, lay-out en duidelijke druk. Geen literatuurlijst of bronvermelding, wel een speelse kaft.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Activiteitenmethodiek voor de hulpverlening

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.