Sartre - De dood uin het Hart

Schrijver:
Titel: De dood uin het Hart
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden:
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Derde deel van de vierdelige cyclus 'De wegen der vrijheid' - gebaseerd op Sartre's oorlogservaringen - waarin een beeld wordt gegeven van Frankrijk dat in het begin van de Tweede Wereldoorlog door Duitse horden wordt overweldigd. Meesterlijk tekent Sartre (1905-1980) de gedachten en gevoelens van de aan hun lot overgelaten Franse soldaten. Evenals in de andere delen - deel 1: 'De jaren des onderscheids' (a.i. 89-15-165-8), deel 2: 'Het oponthoud' (a.i. 90-32-256-8); deel 4: 'Laatste kans' (a.i. 89-14-282-9) - heeft de auteur zijn filosofie - het existentialisme - weer in romanvorm gestalte gegeven. Een zeer leesbaar verhaal - dat nog steeds uitermate boeit - waartoe de aan deze tijd aangepaste, vlottere vertaling dan die van M. Mok (Contact) zeker bijdraagt. Dit deel is gecompleteerd met niet eerder in Nederland gepubliceerde dagboekfragmenten - met dezelfde titel - en 'Mathieus dagboek'.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ab antiquarimaat

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.