Sartre - De dood uin het Hart

Schrijver:
Titel: De dood uin het Hart
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden:
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Derde deel van de vierdelige cyclus 'De wegen der vrijheid' - gebaseerd op Sartre's oorlogservaringen - waarin een beeld wordt gegeven van Frankrijk dat in het begin van de Tweede Wereldoorlog door Duitse horden wordt overweldigd. Meesterlijk tekent Sartre (1905-1980) de gedachten en gevoelens van de aan hun lot overgelaten Franse soldaten. Evenals in de andere delen - deel 1: 'De jaren des onderscheids' (a.i. 89-15-165-8), deel 2: 'Het oponthoud' (a.i. 90-32-256-8); deel 4: 'Laatste kans' (a.i. 89-14-282-9) - heeft de auteur zijn filosofie - het existentialisme - weer in romanvorm gestalte gegeven. Een zeer leesbaar verhaal - dat nog steeds uitermate boeit - waartoe de aan deze tijd aangepaste, vlottere vertaling dan die van M. Mok (Contact) zeker bijdraagt. Dit deel is gecompleteerd met niet eerder in Nederland gepubliceerde dagboekfragmenten - met dezelfde titel - en 'Mathieus dagboek'.
Verder lezen

Vanwege structureel onderhoud kunt u geen bestellingen plaatsen tussen 3:00 en 3:20 (GMT +1).
Onze excuses voor het ongemak.

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.