Verheyden , Filip . & Fotografie Tony Le Duc . [ isbn 9789077695654 ]

Schrijver:
Titel: Het Gerecht. ( Het laatste deel van een trilogie HET GERECHT is het laatste deel in de trilogie met DE BASIS en HET PRODUCT. Het is een bekroning op het werk van de afgelopen drie jaar: alle basiskennis die wij in de eerste twee boeken verzame...
ISBN: 9789077695654
Taal: Nederlands
Uitgever: Homarus Culinaire Uitgeverij . ( Alleen is de kaft iets verkleurd maar is voor de rest als nieuw . )
Bijzonderheden: gebonden met harde linnen kaft in nette staat - 1624 - 1e dr 2007 - 320 p - 430 gr -
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- wordt nu toegepast in dit derde deel.

150 klassiekers uit de wereldkeuken

HET GERECHT bevat 150 volwaardige bereidingen die alle teruggrijpen naar de basistechnieken uit DE BASIS en
HET PRODUCT.
Het zijn niet zomaar 150 gerechten die ons plezierden,
wij gingen op zoek naar 150 klassiekers. Gerechten zowel van bij ons als uit de wereldkeuken die iedereen misschien wel kent bij naam, maar niet altijd weet te bereiden.
Zo vindt u in dit boek de bereiding van zowel kaas- en garnaalkroketten, steak tartare en koninginnenhapje als van paella, gravad lax en ossobuco tot de thaise garnalensoep
tom yam koong en de Japanse chicken yakitori toe. Elk recept is origineel, het zijn geen moderne of 'makkelijke' varianten, neen het is opnieuw de basis. Hoe wordt een koninginnenhapje juist klaargemaakt? Wat zit er nu allemaal in sushi? Wat is de oorspronkelijke saus bij gravad lax en is ossobuco nu wel of niet met tomaten?
De lezer vindt in HET GERECHT een antwoord op al deze vragen.


Uitgeverij Homarus is ontstaan als een platform voor culinair auteur Filip Verheyden en fotograaf Tony Le Duc, om hun ideeen rond gastronomie en bibliofiele vormgeving zelf gestalte te geven. Het paradepaardje is de 'Homarus box' met de titels 'De basis', 'Het product' en 'Het gerecht', kleine ingebonden boeken ter grootte van een hand, sober uitgegeven met goud op snee en leeslint. De basiskennis die in de eerste twee boeken* aan bod kwam, krijgt zijn praktische toepassing in dit derde boekje. Daarvoor werd een selectie van 150 klassieke bereidingen gemaakt, met snacks, voor-, hoofd- en nagerechten die telkens een dubbele bladzijde krijgen met links het recept en rechts de foto. Op het eerste gezicht gaat het om zeer eenvoudige bereidingen, maar vaak wordt de moeilijkere weg van het originele recept bewandeld. Een combine- en productindex zorgen voor de ontsluiting. Hoewel de boeken uit de reeks op zich kunnen worden gebruikt, zijn er telkens verwijzingen opgenomen naar de andere twee. Een bibliofiele reeks die de culinaire basiskennis waarborgt, met een consequente lay-out en mooie, eigentijdse foto's.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Verheyden , Filip . & Fotografie Tony Le Duc . [ isbn 9789077695654 ] 1624 ( Geillustreerd , Leeslint en Goud op snedes . ) - Het Gerecht. ( Het laatste deel van een trilogie HET GERECHT is het laatste deel in de trilogie met DE BASIS en HET PRODUCT. Het is een bekroning op het werk van de afgelopen drie jaar: alle basiskennis die wij in de eerste twee boeken verzame...

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.