McClellan , Stephanie . & Beth Hamilton . [ isbn 9789063055615 ] 3417

Schrijver:
Titel: Chill! - POD editie. ( De ultieme antistress-gids voor vrouwen . ) De gevolgen van stress zijn bij vrouwen veel extremer dan bij mannen. Ze zijn er niet alleen gevoeliger voor, maar hun lichamelijke reactie op spanning houdt ook langer aan. -
ISBN: 9789063055615
Taal: Nederlands
Uitgever: Archipel, Uitgeverij . ( Er is wel in het begin en aan het eind enkele zinnen met roze gearcheerd . )
Bijzonderheden: paperback in nette gelezen staat - 3417 - 1e dr 2010 - 371 p - 530 gr - 3,4 dik
Prijs: € 30,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- Voortdurend onder druk staan, kan leiden tot gezondheidsproblemen en een verminderd gevoel van welbevinden. Stephanie McClellan & Beth Hamilton verzamelden in Chill! de wetenschappelijke ontdekkingen op dit gebied en laten vervolgens zien wat vrouwen zelf kunnen doen om hun stressniveau zo lang mogelijk te houden:
class="default_listitem"
Voedingsrichtlijnen
Oefeningen om je lichaam weerbaarder te maken tegen spanning
Ontspanningstechnieken om stress los te laten


Zo kunnen vrouwen gezond evenwicht vinden en vrij en blij door het leven gaan.


Een boek over stress bij vrouwen. De auteurs, die samen een praktijk voor gynaecologie hebben in Californie, deden onderzoek naar de oorzaken van stress bij vrouwen en verzamelden wetenschappelijke ontdekkingen op dit gebied. Vanuit hun inzicht in de relatie tussen stress en lichamelijke klachten ontwikkelden ze een behandelmethode die ze in dit boek beschrijven. In het eerste deel van het boek leggen ze het ontstaan en de gevolgen van stress uit. Ze presenteren vier stresstypen en geven aan hoe je kunt bepalen tot welk type je behoort. Vervolgens bespreken ze de klachten die vrouwen kunnen krijgen tengevolge van stress. In deel twee volgt dan hun stress-detoxprogramma. Dit programma bestaat uit methoden om belastende psychische en lichamelijke reacties op stress om te buigen in adequate reacties. Ook geven ze adviezen over voeding, lichaamsbeweging en ontspanningstechnieken - gebaseerd op technieken uit bijvoorbeeld yoga, meditatie, mindfulness en tai-chi - om je stressniveau te verlagen. Ze illustreren hun adviezen met verhalen over vrouwen die ze succesvol behandeld hebben. Met (per hoofdstuk) een literatuurlijst.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

McClellan , Stephanie . & Beth Hamilton . [ isbn 9789063055615 ]  3417 ( Let op !! Met enkele roze gearcheerde zinnen . ) - Chill! - POD editie. ( De ultieme antistress-gids voor vrouwen . ) De gevolgen van stress zijn bij vrouwen veel extremer dan bij mannen. Ze zijn er niet alleen gevoeliger voor, maar hun lichamelijke reactie op spanning houdt ook langer aan.  - McClellan , Stephanie . & Beth Hamilton . [ isbn 9789063055615 ]  3417 ( Let op !! Met enkele roze gearcheerde zinnen . ) - Chill! - POD editie. ( De ultieme antistress-gids voor vrouwen . ) De gevolgen van stress zijn bij vrouwen veel extremer dan bij mannen. Ze zijn er niet alleen gevoeliger voor, maar hun lichamelijke reactie op spanning houdt ook langer aan.  -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.