Creative Team Adobe - Adobe Indesign CS3 Classroom in a Book +

Schrijver:
Titel: Adobe Indesign CS3 Classroom in a Book + CD-rom
ISBN: 9789043014779
Taal: Nederlands
Uitgever: Pearson Benelux B. 2007 904301477X 9789043014779
Bijzonderheden: paperback 480pp.in goede staat incl. CD, schaars boek
Prijs: € 19,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Adobe Indesign CS3 is een krachtig ontwerp- en productieprogramma, dat naadloos integreert met andere Creative Suite 3 programma's. Dit cursusboek is een onderdeel van de officiele cursusreeks voor de Adobe graphics and publishing software van Adobe. Het bevat 13 lessen, elke les geeft instructies voor het maken van een specifiek project. De lessen worden afgesloten met een samenvatting. Er wordt ook even ingegaan op wat nieuw is in deze versie, CS3. Enkele onderwerpen die worden behandeld zijn: Tekst importeren en bewerken; Tabellen maken; Afdrukken en als PDF exporteren; XML gebruiken. Op de meegeleverde cd staan o.a. de lesbestanden die nodig zijn voor het uitvoeren van de oefeningen in de lessen. Het boek is overzichtelijk, praktisch, met kleine kleurenafbeeldingen. Bevat Nedwerlands-Engelse woordenlijst van gebruikte termen, waardoor het boek zowel voor de Nederlandse als de Engelse versie bruikbaar is. In de afbeeldingen wordt de Nederlandse versie gebruikt. Geschikt voor Mac en Windows.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen Nederland. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Creative Team Adobe - Adobe Indesign CS3 Classroom in a Book + CD-rom

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.