Philippus Breuker - Brekizers fan de foarútgong: Nut en nocht o

Schrijver:
Titel: Brekizers fan de foarútgong: Nut en nocht op doarpen yn de twadde helte fan de njoggentjinde ieu
ISBN: 9789082576238
Taal: Fries
Uitgever: Grotesk
Bijzonderheden:
Beschikbaar: 200 exemplaren
Prijs: € 19,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

Grotesk uit Amsterdam

zakelijk

Logo Grotesk

- Wy ferstjoere losse boeken mei PostNL, as briefpost. De ferstjoerderskosten binne foar in boek oant 250 gram € 3,12 en foar in boek swierder as 250 gram € 3,90. Wolle jo jo boek ferstjoerd hawwe mei de PostNL track & trace-service, dan binne de ferstjoerderskosten € 3,95.
- In bestelling fan mear as ien boek ferstjoere wy as pakje mei DHL Parcelservice. De ferstjoerderskosten (oant 10 kilo) nei de parcelshop binne € 4,95 en nei jo hûsadres € 5,55.
- Wolle jo jo pakje ferstjoerd hawwe mei PostNL, wolle jo dat dan yn de ‘Opmerking’ by de bestelling sette? De ferstjoerderskosten fan in pakje oant 10 kilo binne € 6,95 en fan 10 oant 30 kilo € 13,25.
- Wij verzenden losse boeken met PostNL, als briefpost. De verzendkosten zijn voor een boek tot 250 gram € 3,12 en voor een boek zwaarder dan 250 gram € 3,90. Wilt u uw boek verzonden hebben met de PostNL track & trace-service, dan zijn de verzendkosten € 3,95.
- Een bestelling van meerdere boeken verzenden wij als pakket met DHL Parcelservice. De verzendkosten (tot 10 kilo) naar de parcelshop zijn € 4,95 en naar uw huisadres € 5,55.
- Wilt u uw pakket verstuurd hebben met PostNL, wilt u dat dan in de ‘Opmerking’ bij de bestelling aangeven? De verzendkosten van een pakket tot 10 kilo zijn € 6,95 en van 10 tot 30 kilo € 13,25.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Philippus Breuker - Brekizers fan de foarútgong: Nut en nocht op doarpen yn de twadde helte fan de njoggentjinde ieu

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Grotesk

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Grotesk
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Grotesk
  Kamer van Koophandel nummer: 66810531

  http://grotesk.site
 • Na uw bestelling ontvangen u en Grotesk een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Grotesk vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Grotesk kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.