Slager , Lucas . [ isbn 9789078070214 ] 3517 - Voorbij de Tijd

Schrijver:
Titel: Voorbij de Tijd . ( Leef je essentie . ) De tijd gaat voorbij en aan alles komt een eind. Met deze waarheid heeft de westerse wereld lang geleefd. Maar is Tijd wel datgene wat wij denken dat het is? Bestaat Tijd of is het een door mensen bedachte -
ISBN: 9789078070214
Taal: Nederlands
Uitgever: Frontier Publishing .
Bijzonderheden: gebonden met harde kaft in als nieuwe staat - 3517 - 1e dr 2009 - 150 p - 300 gr
Prijs: € 12,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- zekerheid zodat alles duidelijk, helder en meetbaar is? Een houvast waar we ons leven aan kunnen ophangen? Tijd zoals wij daar in leven en mee omgaan is rechtlijnig, slechts één kant op, het is het scenario van de dood onontkoombaar en eindigend.

Voorbij de Tijd geeft een andere visie op tijd, toont de afwezigheid van tijd aan, maakt duidelijk dat tijd zoals wij dat hanteren slechts een hulpmiddel is en geen basis van ons leven en ons bestaan. Het boek gaat over essentie, de essentie van jouw leven in relatie tot tijd. Het gaat voorbij de illusie van beperkte tijd en de illusie dat de mens geen deel is van de kosmos, maar daarbuiten staat. Tijd is door mensen bedacht en tot maatstaf verheven.

De Tijd is altijd in beweging en beweegt in alle richtingen, net zoals dat voor alles in het universum geldt. Alles beweegt continu en in cycli. Alles is, onderweg in een kosmische samenhang.

Zonder angst voor het einde en vanuit een innerlijk Weten dat alles energie is en altijd doorgaat, kunnen we leven in synchroniciteit en verbinding. Zo heb je altijd Tijd. Zo kunnen we terug naar de essentie van leven, van het menselijk bestaan. Zo te leren leven, geeft je eindeloze en onbeperkte mogelijkheden.

De Tijd Is en Jij Bent!

Verhandeling tegen de kloktijd en voor een kosmisch-cyclische tijdsbeleving. Deze moet uiteindelijk leiden tot de essentie van je zijn. De auteur van eerdere boeken over zelfcoaching en de symboliek van de Maya's en Tolkiens 'In de ban van de ring' keert zich hier tegen de lineaire tijd en het verlies aan mens-zijn dat daarvan in onze moderne maatschappij het gevolg is. De moderne media zorgen voor opgejaagdheid en het ontbreken van rust om nu tot jezelf te komen. Hier tegenover ijvert hij voor een bewustzijn van de kosmisch-cyclische tijd (inclusief reincarnatie) om je doel in het bestaan te vinden met als onderwerpen onder andere geschiedenis, dualiteit, rationaliteit, bewustzijn, leven en liefde. De auteur hanteert een persoonlijke stijl, met bij vlagen een telegramachtige spreekstijl, en bevraagt de lezer direct. Hij citeert uit populaire liedjes (Alan Parson), literatuur (Bomans) en een keur van spirituele boeken (van Hopi-indianen tot en met 'What the bleep do we know'). Joke J. Hermsen presenteert in 'Stil de tijd'* een meer breed-filosofische behandeling van hetzelfde onderwerp. Onvolledige aanhaling van bronnen (alleen auteur en titel).
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Slager , Lucas . [ isbn 9789078070214 ] 3517 - Voorbij de Tijd . ( Leef je essentie . ) De tijd gaat voorbij en aan alles komt een eind. Met deze waarheid heeft de westerse wereld lang geleefd. Maar is Tijd wel datgene wat wij denken dat het is? Bestaat Tijd of is het een door mensen bedachte - Slager , Lucas . [ isbn 9789078070214 ] 3517 - Voorbij de Tijd . ( Leef je essentie . ) De tijd gaat voorbij en aan alles komt een eind. Met deze waarheid heeft de westerse wereld lang geleefd. Maar is Tijd wel datgene wat wij denken dat het is? Bestaat Tijd of is het een door mensen bedachte -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.