Schott, Simon en Weiss, Jeannette - De Dolfijn-Methode De Vijf

Schrijver:
Titel: De Dolfijn-Methode De Vijf Levenslessen Van Dolfijnen
ISBN: 9789076771649
Taal: Nederlands
Uitgever: Panta Rhei 2005 9789076771649
Bijzonderheden: paperback 125pp. als nieuw
Prijs: € 6,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Schott is een oude (1917) Duitse detectiveschrijver en Weiss (1962) reisde gewoon veel. Hun aanname is dat er een einde gaat komen aan het leven op aarde (dit proces werd ingezet op 11 september 2001) en dat de mens dit onheil alleen kan voorkomen door te leren van het enige wijze wezen op deze planeet: de dolfijn, die bovendien kosmische energie schijnt te kunnen opnemen. Daarom is de dolfijn altijd gelukkig, in harmonie en heeft hij veel vrienden. Hij speelt, heeft telepathisch contact en wijst de mens naar een beter gebruik van diens intuitie. Na een doemprofetische inleiding nemen de schrijvers ons mee op een lange reis door de bestaande literatuur. Elk hoofdstuk benoemt met talloze voorbeelden de extatische heerlijkheid van nabij contact met dolfijnen en verbindt daar de bekende spirituele lessen aan. Hoewel niets toevoegend aan de bestaande reeks dolfijnboeken, kan deze vorm mogelijk sommige mensen toch weer inspireren om buiten zichzelf troost te putten voor het Naderende Eind! Rotskustfoto op de omslag met getrukeerd beeld van vliegende dolfijnen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Schott, Simon en Weiss, Jeannette - De Dolfijn-Methode De Vijf Levenslessen Van Dolfijnen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.