MacAllister, M. I. - Krukel van de vallende sterren (Mistmantel

Schrijver:
Titel: Krukel van de vallende sterren (Mistmantel-trilogie #1)
ISBN: 9789000036097
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Goor
Bijzonderheden: 2005, hardcover, goed exemplaar
Prijs: € 7,40
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Het eiland Mistmantel wordt bewoond door rode eekhoorns, otters, egels en mollen en wordt geregeerd door een goedaardige egelkoning. De eekhoorn Krukel is als baby gevonden op een van de stranden van Mistmantel en opgevoed door de andere dieren. Na zijn lagere schoolperiode mag hij als page gaan werken voor zijn grote held en voorbeeld, kapitein Krispijn.
Mistmantel is altijd een vredig eiland geweest, maar dat verandert. Onder invloed van de wrede kapitein Bult stelt de koning nieuwe regels in en wordt het leven voor de dieren op het eiland steeds harder. Slavernij en onderdrukking zijn het gevolg.
Wanneer kapitein Krispijn onterecht wordt beschuldigd van een afschuwelijke moord en wordt verbannen, komen de eilanders in opstand.
Krukel weet dat hij niet zomaar een weeskind is en komt in actie. Dan blijkt dat een eeuwenoude voorspelling meer voor hem in petto heeft dan hij zelf ooit had kunnen vermoeden.
Krukel van de vallende sterren is het eerste deel van de mistmantel-trilogie. Een sprookjesachtig epos waarin alle klassieke thema's, zoals de strijd tussen goed en kwaad, en geloof, hoop en liefde aan bod komen.
Alle dieren in deze spannende roman hebben hun specifieke eigenschappen behouden, wat vele komische situaties tot gevolg heeft.
Krukel van de vallende sterren is een boek om op te pakken en niet meer weg te leggen.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

MacAllister, M. I. - Krukel van de vallende sterren (Mistmantel-trilogie #1)