Verheul, M. / Zijp, M. - Pionieren in het donker / liber amicor

Schrijver:
Titel: Pionieren in het donker / liber amicorum Bère Miesen
ISBN: 9789088502743
Taal: Nederlands
Uitgever: SWP
Bijzonderheden: 2011, Paperback / softback, 175 blz. Als nieuw
Prijs: € 9,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Sinds 1969 werkt Bère Miesen in de zorg voor mensen met dementie en hun familie. Van 2002 tot 2011 was hij als adviseur psychogeriatrie verbonden aan WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) en heeft hij een grote rol gespeeld in de zorg en steun aan de cliënten, hun familieleden en de medewerkers van WZH. Na een veelzijdige carrière, waarin Bère Miesen zich met hart en ziel inzette voor zorg en aandacht rond dementie zeggen vrienden en bekenden hem op passende wijze dank in dit Liber Amicorum. Het boek werd hem bij zijn afscheid in september 2011 aangeboden en biedt een boeiende kijk op de ontwikkeling van het denken over en werken met Alzheimer-patiënten
Verder lezen

ALSNOG uit West Betuwe

zakelijk

Logo ALSNOG

Voor boeken die niet door de brievenbus kunnen en voor twee of meer bestellingen op dezelfde dag berekenen wij 5 euro verzendkosten (pakket, afhaalservice). Voor thuisbezorging 1 euro meer. Wacht in dat geval met betalen tot wij u bericht hebben gestuurd met het totaalbedrag. Voor verzending buiten Nederland gelden andere verzendkosten.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Verheul, M. / Zijp, M. - Pionieren in het donker / liber amicorum Bère Miesen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij ALSNOG

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met ALSNOG
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Antiquariaat ALSNOG
  Kamer van Koophandel nummer: 41151531
  NL005594509B01
 • Na uw bestelling ontvangen u en ALSNOG een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van ALSNOG vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • ALSNOG kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.