Casteren, Cees van - De Nieuwe wijnen van de Nieuwe Wereld

Schrijver:
Titel: De Nieuwe wijnen van de Nieuwe Wereld
ISBN: 9789027434647
Taal: Nederlands
Uitgever: Het Spectrum
Bijzonderheden: 2006, Gebonden, In nieuwe staat.
Prijs: € 13,50
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Flaptekst: In De nieuwe wijnen van de Nieuwe Wereld van Cees van Casteren komen wijngebieden aan bod die nooit eerder beschreven zijn. Naast de inmiddels wat bekendere streken uit de Nieuwe Wereld, zoals uit Australië, Chili, Zuid-Afrika, beschrijft de auteur onder andere de wijnbouw in Japan, India, Vietnam en Thailand. Hij geeft de lezer een blik in de toekomst met nieuwe trends, nieuwe gebieden en de nieuwste wijnen.

De nieuwe wijnen van de Nieuwe Wereld is up-to-date en geeft een compleet beeld van de recent en minder recent ontdekte wijngebieden. De rijke illustraties en verhalende teksten maken van dit naslagwerk tevens een leesboek. Alle continenten van Nieuw-Zeeland tot Zuid-Amerika komen aan bod met levendige beschrijvingen en punctuele informatie
Recensie: Cees van Casteren neemt de lezer mee op reis naar bijzondere plekjes, laat Nederlandse experts van de betreffende streken aan het woord en beschrijft unieke wijnen. Hij brengt onverwachte beelden en opmerkelijke nieuwe feiten uit de Nieuwe Wijnwereld. Olifanten in de wijngaard van Thailand, drijvende wijnvelden in de jungles van Vietnam en mousserende wijn uit India zijn slechts enkele voorbeelden. De snel groeiende wijnbouw in Azië met aanplant van inheemse druivensoorten is een belangrijke ontwikkeling in de wijn. Vervolgens geeft hij suggesties om een eigen proeverij te organiseren en werpt een blik in de toekomst met de laatste trends en opkomende wijngebieden uit de Nieuwe Wereld.
Verder lezen

Gourmand Gazette

zakelijk

Gourmand Gazette uit Sprang-Capelle

Logo Gourmand Gazette

Welkom bij de boeken van GourmandGazette.nl, de site met nieuws over eten, drinken en uitgaan. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 3,95, buiten Nederland op aanvraag.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Casteren, Cees van - De Nieuwe wijnen van de Nieuwe Wereld Casteren, Cees van - De Nieuwe wijnen van de Nieuwe Wereld

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Gourmand Gazette

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Gourmand Gazette
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Les Gourmands
    Kamer van Koophandel nummer: 18069131
    NL001536911B74
    https://www.boekwinkeltjes.nl/v/gourmandgazette/
  • Na uw bestelling ontvangen u en Gourmand Gazette een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Gourmand Gazette vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Gourmand Gazette kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.