Wind, Pierre - Het Smaakpretpark / smaakproefjes, attracties, s

Schrijver:
Titel: Het Smaakpretpark / smaakproefjes, attracties, spelletjes, recepten, weetjes, en puur kookplezier
ISBN: 9789021546742
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Bijzonderheden: 2009, Paperback / softback, In nieuwe staat.
Prijs: € 9,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Flaptekst: Vind je pretparken leuk en hou je van lekker eten? Dan zul je smullen van Het SmaakPretpark! Directeur Kok Wind heet je van harte welkom in dit unieke, waanzinnige, heerlijke, gekke, prachtige en sensationele smaakfestival! Kom gauw binnen en maak kennis met de Kleurrijke Framboos, de Lieflijke Appel en de Mislukte Druif. In Het SmaakPretpark kun je een heleboel verrassende dingen beleven. Zo vind je er smaakproefjes, spelletjes, recepten of weetjes over voeding en smaak. En je kunt er heel veel leren: thee schenken met je hoofd, je eigen smaklied schrijven, vrolijke KokTeels brouwen en nog veel en veel meer!
Pierre Wind is een geboren en getogen Hagenees. Hij kreeg grote bekendheid door zijn kookprogramma's op televisie, in 1997 te beginnen met de serie 'De Eetfabriek' (NPS) door Jahaga Bosscha, Theo Uittenbogaard en Carel Kuyl, over voedsel en de voedselindustrie. Opvallend is zijn hyperactieve wijze van presenteren. Hij doorbreekt daarbij spontaan het aura van de mensen waarmee hij in gesprek raakt. Zo erg zelfs, dat hij een even spontane klap kreeg als reactie van een vrouw, die hij aansprak op een voedingsbeurs in Los Angeles in 2000. Hij is natuurlijk ook bekend van succesvolle kookboeken als Lekkâh, De Wondere Wereld van een KeukenKoning en De kers op de appelmoes. Pierre haalde in zijn loopbaan diverse prijzen binnen, waaronder de Zilveren Garde. Wind pleit er voor dat door middel van smaaklessen voeding een vast onderdeel wordt in het onderwijspakket. De politiek zou daar aan mee moeten werken. In januari 2004 begint hij op Rotterdamse basisscholen met een proefproject. Op 5 april 2006 gaf Wind Tweede Kamerleden smaakles. Wind is daarnaast ook vaste (voedsel)columnist bij het weekblad Nieuwe Revu. In 2004 heeft Wind een bijrol als foodstylist in de film Feestje. In 2006 nomineerde hij voor Nova's verkiezing van de Lelijkste plek van Nederland, het plein van het Kurhaus. De totaal andere architectuur van het flatgebouw ten opzichte van het Kurhaus, de vlekken op het gebouw en de niet werkende fontein, waren voor hem redenen om dit plein te nomineren. Van de vier finalisten werd zijn plein verkozen tot Lelijkste plek van Nederland.
Recensie: Dit is een 'ondeugend' maar zeer leerzaam boek voor kinderen. Spelenderwijs leren zij met eten omgaan. Er staan veel 'weetjes' in die in een leuk jasje zijn gegoten. Er staan ook ondeugende experimenten in, zoals het kotsexperiment, dat maakt het weer een grappig en o zo leuk ècht Windboek.
Verder lezen

Gourmand Gazette

zakelijk

Gourmand Gazette uit Sprang-Capelle

Logo Gourmand Gazette

Welkom bij de boeken van GourmandGazette.nl, de site met nieuws over eten, drinken en uitgaan. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 3,95, buiten Nederland op aanvraag.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wind, Pierre - Het Smaakpretpark / smaakproefjes, attracties, spelletjes, recepten, weetjes, en puur kookplezier Wind, Pierre - Het Smaakpretpark / smaakproefjes, attracties, spelletjes, recepten, weetjes, en puur kookplezier

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Gourmand Gazette

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Gourmand Gazette
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Les Gourmands
    Kamer van Koophandel nummer: 18069131
    NL001536911B74
    https://www.boekwinkeltjes.nl/v/gourmandgazette/
  • Na uw bestelling ontvangen u en Gourmand Gazette een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Gourmand Gazette vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Gourmand Gazette kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.