Philippi, Janneke, Koppenhagen, Ingrid van - Foodloversguide /

Schrijver:
Titel: Foodloversguide / de culinaire bijbel van Nederland
ISBN: 9789057673405
Taal: Nederlands
Uitgever: Mo'Media
Bijzonderheden: 2008, 323pp, Paperback / softback
Prijs: € 12,75
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Flaptekst: In de Foodloversguide vind je de beste culi-adressen in ons land op een rij. Het boek bevat beschrijvingen van favoriete adressen om te shoppen en eten maar er is ook veel ruimte voor productinformatie, culinaire tips én enkele heerlijke recepten. Bovendien komen mensen aan het woord die beroepsmatig bezig zijn met eten en met passie voor hun vak biologisch produceren, verkopen, koken of erover schrijven. We hebben de beste slagers, aspergeboeren, kaasmakers, chocolatiers, chef-koks, culinair journalisten, eigenaren van kookwinkels, foodstylisten, etc gevraagd waar zijn hun producten kopen en waar zij het liefst eten.
Verder lezen

Gourmand Gazette

Gourmand Gazette uit Sprang-Capelle

Logo Gourmand Gazette

Welkom bij de boeken van GourmandGazette.nl, de site met nieuws over eten, drinken en uitgaan.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Philippi, Janneke, Koppenhagen, Ingrid van - Foodloversguide / de culinaire bijbel van Nederland Philippi, Janneke, Koppenhagen, Ingrid van - Foodloversguide / de culinaire bijbel van Nederland

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Gourmand Gazette

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Gourmand Gazette
  • Na uw bestelling ontvangen u en Gourmand Gazette een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Gourmand Gazette vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Gourmand Gazette kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.