Bekir Cebeci - Gids voor de Nederlandse Democratie / Hollanda

Schrijver:
Titel: Gids voor de Nederlandse Democratie / Hollanda demokrasi rehberi
ISBN: 9789080706910
Taal: Meertalig
Uitgever: SIOT
Bijzonderheden: 2002, 80pp, Gebonden tweetalig nieuw
Prijs: € 4,60
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Deze 'Gids voor de Nederlandse democratie' (tweetalig, in het Turks en in het Nederlands) is een kort overzicht van het Nederlandse politieke systeem en de programma's, ideologie en doelstellingen van de Nederlandse politieke partijen. De ontwikkelingen van de democratie in Turkije en de relatie tussen de Islam en democratie zijn ook in het kort opgenomen in deze gids. Aan de orde komen: de geschiedenis van democratie, stemmen, integratie, aanpassing, het verkrijgen van gelijke rechten en dergelijke. Dit boek moet beschouwd worden als een van de eerste boeken voor in Nederland wonende Turken over politiek. Het dient om hen de geschiedenis, gewoonten en verworvenheden van de Nederlandse democratie te leren kennen en om hen te leren van hun politieke rechten gebruik te maken. Het boek werd gepubliceerd met het oog op de verkiezingen van 5 maart en 15 mei 2002, maar blijft nadien ook nog bruikbaar.
Verder lezen

Arnhem uit Arnhem

Logo Arnhem

Ik heb vooral unieke boeken. Korting soms mogelijk, vraag ernaar / stel een vraag. Verzendkosten binnen NL zijn standaard slechts 3,50. Pakketten 5,50 . Belgie 7.00

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Arnhem

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Arnhem
  • Na uw bestelling ontvangen u en Arnhem een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Arnhem vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Arnhem kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.