Wind, Pierre - WAM Wind Afval Methode

Schrijver:
Titel: WAM Wind Afval Methode
ISBN: 9789043908023
Taal: Nederlands
Uitgever: Tirion Culinair
Bijzonderheden: 2005, 79pp, Paperback. In nieuwe staat.
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Pierre Wind gelooft heilig in zijn methode en is het levende bewijs dat WAM (Wind Afval Methode) werkt! Het is geen dieet, maar een verandering van het dagelijkse eetpatroon. Als de suiker en de light producten radicaal van het menu worden geschrapt, verdwijnen de overtollige kilo´s al snel. En het is gezond voor tanden en botten, en vermindert de kans op allerlei kwalen. Het is geen dieet, maar een verandering in het dagelijkse eetpatroon. De conclusie isL niet vet maar suiker is de boosdoener voor de lijn. Door geen suiker en geen lightproducten te gebruiken, ziet men al snel resultaat op de weegschaal. Pierre Wind geldt zelf als levend bewijs dat WAM werkt! In het boek staat vele verrukkelijke recepten zonder suiker, zoals Tosti à la Pierre. Commentaar van specialisten over WAM staan vermeld. en het boek geeft tips tegen suikerdips.
Dit boek is geen dieetboek, maar het helpt om bewust met eten en drinken om te gaan. Het is prettig geschreven, makkelijk leesbaar en voor iedereen goed te begrijpen. Door kristalsuiker en lightproducten van het menu te schrappen is Pierre Wind tien kilo afgevallen! Hij toont in dit boek aan, dat slow-food veel lekkerder is dan fast-food. Alle recepten zijn makkelijk te bereiden.
Wie deze afvalmethode wil navolgen, loopt wel tegen enkele moeilijkheden aan, namelijk producten zonder toegevoegde suikers zijn nagenoeg niet te koop in de supermarkt. en het is niet voor iedereen financieel haalbaar om producten in een natuurvoedingswinkel te kopen.
Verder lezen

Gourmand Gazette

zakelijk

Gourmand Gazette uit Sprang-Capelle

Logo Gourmand Gazette

Welkom bij de boeken van GourmandGazette.nl, de site met nieuws over eten, drinken en uitgaan. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 3,95, buiten Nederland op aanvraag.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wind, Pierre - WAM Wind Afval Methode Wind, Pierre - WAM Wind Afval Methode

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Gourmand Gazette

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Gourmand Gazette
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Les Gourmands
    Kamer van Koophandel nummer: 18069131
    NL001536911B74
    https://www.boekwinkeltjes.nl/v/gourmandgazette/
  • Na uw bestelling ontvangen u en Gourmand Gazette een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Gourmand Gazette vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Gourmand Gazette kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.