Era, Samantha - Anky voert actie

Schrijver:
Titel: Anky voert actie
ISBN: 9789461440082
Taal: Nederlands
Uitgever: ImageBooks
Bijzonderheden: 1e druk van 2011. 96 pagina's. Hardcover. Het boek ziet er goed uit.
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Als Tess op de manege komt, kunnen Anky en Sara het goed met haar vinden. Dan vertelt Tess dat het er op haar oude manege slecht aan toegaat. Anky en Sara gaan erheen. Op de manege zien ze goed verzorgde paarden en ontmoeten ze een vriendelijke eigenares. Heeft Tess gelogen? En waarom zou ze dat doen?
Verder lezen

Foorgoed uit Sittard

Logo Foorgoed

Een volledige beschrijving van de boeken kunt u vinden op onze website, www.foorgoed.nl Regelmatig voegen we nieuwe titels toe aan ons assortiment. Neem gerust een kijkje en kom je een leuk boek tegen, bestellen kan ook via de winkel, www.foorgoed.nl of via de mail: info@foorgoed.nl Het is ook mogelijk om boeken telefonisch of via de mail te bestellen en zijn eventueel op markten of in Sittard af te halen!

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Era, Samantha - Anky voert actie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Foorgoed

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Foorgoed
  • Na uw bestelling ontvangen u en Foorgoed een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Foorgoed vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Foorgoed kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.