Joke de Jonge - Nu ben ik hier

Schrijver:
Titel: Nu ben ik hier
ISBN: 9789027660022
Taal: Nederlands
Uitgever: Zwijsen Uitgeverij 2005 9789027660022
Bijzonderheden: geb. hardcover 90pp. in goede staat, stempeltje voorin
Prijs: € 5,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Shirin die met haar ouders uit Iran naar Nederland is gevlucht, is elf jaar, maar zit toch in groep 6, omdat ze een achterstand heeft opgelopen door een jarenlange asielprocedure en verhuizingen. Nu zijn ze veilig en hebben ze een huis, maar haar ouders zijn werkloos en vooral haar vader is erg getraumatiseerd. Op de nieuwe school is Shirin erg gesloten; ze is ook angstig als haar familie in Iran in gevaar lijkt te zijn door een aardbeving. Origineel verhaal waarin de gevoelens van het meisje invoelbaar worden gemaakt door het e-mailcontact dat ze met haar vriendin uit het Azc heeft. Het taalgebruik is helder en eigentijds met actuele elementen als e-mailtaal. In het verhaal zijn gebeurtenissen uit het recente verleden verwerkt zoals de man die zijn mond had dichtgenaaid; de mening hierover is genuanceerd. Zonder flauw te worden krijgt het verhaal een positieve wending, mede door de vriendschap en hulp van een oudere buurvrouw. De kleurrijke omslag, enkele zwartwitillustraties en een duidelijke bladspiegel maken het geheel aantrekkelijk voor kinderen vanaf ca. 9 jaar.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Joke de Jonge - Nu ben ik hier

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.