Zwieten, Klazien van - Erven zonder testament 200 vragen o

Schrijver:
Titel: Erven zonder testament 200 vragen over het nieuwe erfrecht
ISBN: 9789080772915
Uitgever: Bepino Gravenhage 2003 9789080772915
Bijzonderheden: paperback 176 pp.in goede staat
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Een erg handig boekje over het nieuwe erfrecht dat per 1 januari 2003 is ingevoerd. Het is bestemd voor mensen die willen weten wat de gevolgen zijn als men zonder testament komt te overlijden. Het boek bevat ook veel basiskennis waardoor een bezoek aan de notaris goed kan worden voorbereid. Ook voor nabestaanden van een overledene is dit boek van belang. Vragen en antwoorden zijn gerelateerd aan de volgorde van de wettelijke bepalingen van het nieuwe erfrecht (boek 4 BW). Op een aantal plaatsen is een vergelijking met het oude erfrecht gemaakt. In veel antwoorden wordt verwezen naar relevante vragen elders in het boek. De auteur heeft ervaring in de notariele familiepraktijk. Professor Kleijn heeft zijn medewerking verleend. Vergelijkbare praktische handleidingen zijn er al meer, maar dit boekje scoort hoog. Er komt een tweede boek van dezelfde auteur over wat er bij testament geregeld kan worden.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zwieten,  Klazien van - Erven zonder testament     200 vragen over het nieuwe erfrecht

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.