boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Charlotte van Regenmortel & Benno Tempel (Red.) - Miracle De La

Schrijver:
Titel: Miracle De La Couleur Impressionisme en Post-impressionisme.
ISBN: 9789040087233
Taal: Nederlands
Uitgever: Waanders: Zwolle,
Bijzonderheden: 2003. Linnen met stofomslag 176 pp. Verschenen ter gelegenheid van de tentoonstelling Miracle de la Couleur, Impressionisme en post- impressionisme. Gehouden in de Kunsthal te Rotterdam: 25-01-2003 - 25-04-2003. 32.2x25x2.2 cm. Tweedehands: Als nieuw
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
275 In dit boek wordt een grote verscheidenheid aan impressionistische werken gepresenteerd uit de periode 1860-1920. Aan de hand van 100 schilderijen uit de colectie Corboud die in 2001 aan het Wallraf-Richartz-Museum in Keulen is geschonken, wordt de invloed van het impressionisme op het ontstaan van de moderne kunst gevolgd.

Kunstenaars maakten zich los van conventies die eeuwenlang de kunst hadden bepaald. Impressionisten als Claude Monet en Gustave Caillebotte trokken er op uit, om en plein air te schilderen, Georges Seurat zorgde voor een schilderkundige revolutie door in plaats van penseelstreken, stippen te schilderen. Hiermee had de kunst voor het eerst in eeuwen weer een werkelijk nieuw stijlelement dan van blijvende invloed zou zijn. Zonder het pointilisme was de moderne kunst van schilders als Henri Matisse en Kees van Dongen nooit ontstaan.

Dit rijk geïllustreerde boek geeft voor het eerst een uitgebreid overzicht van het ontstaat van de moderne kunst met werk van de bekende kunstenaars als Gustave Courbet, Johan Bartold Jongkind, Edouard Manet, Vincent van Gogh, Alfred Sisley, Auguste Renoir en vele andere, toonaangevende kunstenaars uit die tijd
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Charlotte van Regenmortel & Benno Tempel (Red.) - Miracle De La Couleur Impressionisme en Post-impressionisme.