boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

hendriks, s - Een Ideale Wereld?

Schrijver:
Titel: Een Ideale Wereld?
ISBN: 9789069743783
Uitgever: Boekerij, De
Bijzonderheden: 1999, 223pp, Paperback / softback, zgan 9789069743783 037 In Een ideale wereld? zijn zeven verhalen uit voorgaande eeuwen bijeengebracht, waarin schrijvers van wereldfaam een beeld schetsen van de wereld in het jaar 2000. Zo beschrijft Jules Verne ee
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In Een ideale wereld? zijn zeven verhalen uit voorgaande eeuwen bijeengebracht, waarin schrijvers van wereldfaam een beeld schetsen van de wereld in het jaar 2000. Zo beschrijft Jules Verne een wandeling door de Franse stad Amiens, waar paardentrams een noviteit vormen, vrijgezellen belasting moeten betalen en in de schouwburg een piano te beluisteren is die door een musicus in Parijs wordt bespeeld. De Amerikaan Edward Bellamy laat de jongeman Julian West na een hypnotische slaap van honderd jaar ontwaken in een wereld waar veel technische vooruitgang is geboekt en ene ingenieus buizensysteem goederen overal razendsnel kan afleveren. Naast deze twee bijdragen zijn er in de bundel verhalen en fragmenten opgenomen uit het werk van Tony Moilin, Upton Sinclair, Marcelin Berthelot, Edward Berwick en Restif de la Bretonne.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

hendriks, s - Een Ideale Wereld?