Mills, M. - Amagansett

Schrijver:
Titel: Amagansett
ISBN: 9789041407696
Uitgever: Anthos
Bijzonderheden: 2004 ppb , 398pp, goede staat Amagansett is een meesterlijk debuut, een literaire thriller vergelijkbaar met Ceders in de sneeuw en Scheepsberichten.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Amagansett is een meesterlijk debuut, een literaire thriller vergelijkbaar met Ceders in de sneeuw en Scheepsberichten.
Het verhaal speelt zich af in de jaren vlak na de Tweede Wereldoorlog op Long Island. Aan de kust voor de glooiende duinen van het dorp Amagansett hebben generaties mannen dezelfde roeping gevolgd als hun voorouders: vissen op de gevaarlijke wateren van de Atlantische oceaan. Op het eerste gezicht lijkt er in drie eeuwen weinig veranderd, sinds de blanke kolonisten zich er hebben gevestigd en ze de Montauk-indianen uit het gebied hebben verdreven.
Maar voor Conrad Clergue, een tweede-generatie Baskische immigrant die zojuist is teruggekeerd uit de Tweede Wereldoorlog, en zijn vissersmaatje Rollo Kemp wordt deze relatieve rust verstoord wanneer zij het dode lichaam van Lillian Wallace in hun netten aantreffen. Het officiële rapport luidt dat deze knappe, jonge vrouw uit een New Yorkse high society familie slachtoffer is geworden van de grillen van de zee. Maar de uit New York overgeplaatste agent Tom Hollis is ervan overtuigd dat de waarheid te vinden is in de nauw verweven geschiedenissen en familiegeheimen van de bewoners van Amagansett. En tegelijkertijd voert Conrad Clergue zijn eigen onderzoek uit naar wat er werkelijk is gebeurd.
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mills, M. - Amagansett

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.