Vermeulen, Baptist. - De uitdaging van het bestaan.

Schrijver:
Titel: De uitdaging van het bestaan.
ISBN: 9789061129516
Uitgever: Uithoorn Karakter 2003
Bijzonderheden: Gebonden, linnen met stofomslag, 192pp., 22x14.5cm., nieuwstaat.
Prijs: € 8,50
Verzendkosten: € 4,99 (binnen België)
Meer info:
Als gevolg van de ontzuiling zijn de kerken leeg geworden, het socialisme en het communisme zijn verdwenen en in het algemeen kan gezegd worden dat overtuigingen niet meer dwingend voorgeschreven worden vanuit de opvoeding en/of sociale omgeving. Tegen deze achtergrond wordt de hedendaagse vraag naar zingeving begrijpelijk. De totaal nieuwe situatie waarin wij terechtkomen dwingt tot een herbezinning op de zin van het bestaan. Wat heeft de filosofie ons op dit terrein te bieden? Hoe kan de vraag naar de zin van het bestaan beantwoord worden in een tijd waarin de klassieke antwoorden afgedaan lijken te hebben. De uitdaging van het bestaan is een praktische en toegankelijke gids in het filosofisch denken over het menselijk van de Grieken tot heden. Het boek probeert de filosofische theorie te verbinden met de hedendaagse praktijk. Voorbeelden ontleend aan discussies in de politiek, in de media en in de kranten en tijdschriften verduidelijken de filosofische standpunten. Baptist Vermeulen beschouwt De uitdaging van het bestaan als een zoekmachine naar antwoorden op levensvragen, die de gebruikers uitdaagt zelf te filosoferen en opinies te ontwikkelen.
Verder lezen

SomeThingz

SomeThingz uit Scherpenheuvel-Zichem

Logo SomeThingz

TER INFO: 1) EXTRA FOTO'S: Op onze website www.somethingz.be vindt u meestal meerder foto's terug van ieder boek. 2) SPAMBOX; Na uw bestelling ontvangt u steeds een bevestiging met betaalverzoek per email. Indien u van ons geen email heeft ontvangen, gelieve dan uw spambox te controleren. 3) VERZENDKOST: Verzending naar Nederland bedraagt €6.99. Verzending binnen België komt op €4.99. De zending wordt zorgvuldig verpakt en gebeurt steeds via geregistreerde post met track and trace.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vermeulen, Baptist. - De uitdaging van het bestaan.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij SomeThingz

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met SomeThingz
  • Na uw bestelling ontvangen u en SomeThingz een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van SomeThingz vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • SomeThingz kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.