boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Buchanan, E. - Moord in Miami

Schrijver:
Titel: Moord in Miami
ISBN: 9789086690169
Taal: Nederlands
Uitgever: umco
Bijzonderheden: 2006, Paperback / softback, 299pp zgan 9789086690169 086 Toen Edna in 1986 onderscheiden werd met de Pulitzer Prize, was ze dé misdaadverslaggeefster van de Miami Herald. Ze versloeg meer dan 3000 moorden, met een unieke werkwijze: niet de redacti
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
94 9789086690169 Edna Buchanan is een absolute topauteur op het gebied van CSI-thrillers. Dat zij exact weet waarover ze schrijft, blijkt wel uit het feit dat ze lid is van de adviesraad van het International Forensic Research Institute.
Toen Edna in 1986 onderscheiden werd met de Pulitzer Prize, was ze dé misdaadverslaggeefster van de Miami Herald. Ze versloeg meer dan 3000 moorden, met een unieke werkwijze: niet de redactie was haar werkplek, maar de politiebureaus, de gevangenissen en de mortuaria.
Dodelijke sex, elektrocutie en vers gegoten beton; de moorden die misdaadverslaggeefster Britt Montero onderzoekt zijn bizar. Samen met persfotografe Lottie Dane probeert Britt uit te vinden welke informatie de politie in deze zaken achterhoudt. Ze ontdekt een verband met de nooit opgeloste moord op de kleine Mary Beth Rafferty. Neemt de politie de kandidaat voor het gouverneurschap in bescherming?

'Een verhaal om voor te sterven' - The New York Times
'Ik betwijfel of iemand anders het beter kan.'- Washington Post
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Buchanan, E. - Moord in Miami