Bojowald , Martin . [ isbn 9789085713128 ] 4317 - Voor de Oerkn

Schrijver:
Titel: Voor de Oerknal . ( Sinds Einstein was de 'oerknal' een grens waar geen natuurkundige ook maar in de buurt kon komen. Zelfs voor de algemene relativiteitstheorie geldt dit tijdstip als 'singulariteit', waar berekeningen tekortschieten en de -
ISBN: 9789085713128
Taal: Nederlands
Uitgever: Veen Magazines.
Bijzonderheden: paperback met flappen in als nieuwe staat - 4317 - 1e dr 2010 - 288 p. - 500 gr
Prijs: € 18,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- natuurkundige wetmatigheden hun geldigheid verliezen. Maar nu is het de jonge Duitse natuurkundige Martin Bojowald gelukt inzicht te geven in de tijd voor de oerknal. Wat was er voor de oerknal? Hoe zag het heelal er toen uit? En wat betekent het voor de toekomst? Een spectaculair boek, dat onze voorstelling van het heelal en zijn begin totaal verandert.

De jonge Duitse natuurkundige Martin Bojowald heeft in de vakwereld opzien gebaard, door met een reeks vergelijkingen niet alleen in de buurt van de oerknal te komen, maar deze zelfs te passeren. Plotseling kan inzicht worden verkregen in wat zich vóór de oerknal afspeelde. Dat biedt perspectief op een verbluffende wereld met negatieve tijd, 'omgevouwen' ruimtelijke toestanden en een heelal dat zich samentrekt om na de 'oerknal' weer uit te dijen.

Martin Bojowald (1973) heeft na zijn studie gewerkt bij het Max Planck Instituut voor Zwaartekrachtsfysica in Potsdam (Duitsland) en is nu Assistant Professor aan de Pennsylvania State University in de VS. Zijn onderzoeken van de luskwantumzwaartekracht en de kosmologie hebben de internationale vakliteratuur gehaald. Er is over bericht in onder meer New Scientist, Scientifi c American, Bild der Wissenschaft en Nature.


De auteur heeft zelf bijdragen geleverd aan de theorievorming rond de Big Bang. Hij legt in dit boek uit wat de wiskundige moeilijkheden zijn bij het begrijpen van dit ontstaan van het heelal, moeilijkheden die samenhangen met het combineren van quantummechanica en algemene relativiteitstheorie. Hoewel dit uitleggen zonder formules gebeurt, is het verhaal ingewikkeld. Dat komt ook door het enigszins plechtstatige taalgebruik en het wat pedante strooien met citaten van filosofen. De titel kan uiteraard niet worden waargemaakt: in dit nog speculatieve vakgebied kan men alleen wiskundige modellen schetsen voor de mogelijke gang van zaken rond de Big Bang, en zeker niet vertellen hoe het heelal er voor de oerknal uitzag. Hoewel het onderwerp belangwekkend is, moet gezegd worden dat de doelgroep onduidelijk is: specialisten zullen meer wiskunde verwachten, leken zullen niet in staat zijn de argumentatie te volgen. Er zijn zeker beter leesbare inleidingen op het onderwerp verschenen. Voorzien van diverse zwart-wit illustraties; met register.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bojowald , Martin . [ isbn 9789085713128 ] 4317 - Voor de Oerknal . ( Sinds Einstein was de 'oerknal' een grens waar geen natuurkundige ook maar in de buurt kon komen. Zelfs voor de algemene relativiteitstheorie geldt dit tijdstip als 'singulariteit', waar berekeningen tekortschieten en de - Bojowald , Martin . [ isbn 9789085713128 ] 4317 - Voor de Oerknal . ( Sinds Einstein was de 'oerknal' een grens waar geen natuurkundige ook maar in de buurt kon komen. Zelfs voor de algemene relativiteitstheorie geldt dit tijdstip als 'singulariteit', waar berekeningen tekortschieten en de -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.