Rozendaal,Ruud - Het beste duikboek voor beginners.Van snorkele

Schrijver:
Titel: Het beste duikboek voor beginners.Van snorkelen tot diepzeeduiken Eenvoudid - snel - veilig
ISBN: 9789060573570
Taal: Engels
Uitgever: Omega Boek Amsterdam 1e druk 1981 9789060573570
Bijzonderheden: ex-bibliotheek hardcover 107pp. in keurige staat, enige vlekjes voorin
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 5,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Door de toenemende populariteit van de onderwatersport verschijnen er tegenwoordig regelmatig handleidingen op dit gebied. De aard van deze sport m aakt echter het signaleren van bepaalde natuurwetten noodzakelijk, vooral in verband met de druk en de zwaartekracht. Dit kan een auteur verleiden tot een theoretische uitleg die alleen begrijpelijk is voor personen met een volledige middelbare schoolopleiding (vgl, Erhard Schulz: "Duiken en Snorkelen", a.i. 81-05-243). Dit boek van Rozendaal echter is ook toegankelijk voor mensen met een beperktere opleiding. Het belicht zowel de uitrusting als de praktijk van het snorkelduiken en het duiken met persluchtapparatuur. De tekeningen en foto's zijn duidelijk en aantrekkelijk. Een aanwinst!
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rozendaal,Ruud - Het beste duikboek voor beginners.Van snorkelen tot diepzeeduiken Eenvoudid - snel - veilig

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.