Armanno, V. - Vuurtoren

Schrijver:
Titel: Vuurtoren
ISBN: 9789058312747
Taal: Nederlands
Uitgever: Sirene, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2004, Paperback / softback, zgan Ze gaf zoentjes in ruil voor karamellen; haar lippen waren een trekdrop waard en strelen kostte mandarijntjes en tutti frutti... zo begint deze Siciliaanse romance. Wanneer de roodharige sproetenkop Gabriella Zazo naa
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
78 9789058312747 Ze gaf zoentjes in ruil voor karamellen; haar lippen waren een trekdrop waard en strelen kostte mandarijntjes en tutti frutti... zo begint deze Siciliaanse romance.
Wanneer de roodharige sproetenkop Gabriella Zazo naast de veertienjarige Salvatore 'Sam' Capistrano komt wonen, beseft Sam dat zijn leven voorgoed is veranderd. Die zomer beleven de twee tieners, beiden kinderen van Italiaanse immigranten, hun eerste liefde - totdat Gabriella plotseling onder mysterieuze omstandigheden verdwijnt. Sam vertrekt naar Brisbane, waar hij terecht komt in een semi-crimineel milieu. Zijn jeugdliefde kan hij echter niet vergeten. Wanneer hij, tien jaar later, eindelijk het verleden achter zich heeft gelaten en een rustig leven leidt als echtgenoot en vader, zijn er tekeken dat Gabriella terug is...
Vuurtoren is een literaire thriller die zich afspeelt in de Siciliaanse gemeenschap in Australië. Het is een aangrijpend verhaal over de liefde, en over het zoeken naar die ene plek op aarde die je uiteindelijk je thuis kunt noemen.

Venero Armanno groeide op in de jaren vijftig in Brisbane, Australië, als zoon van Italiaanse immigranten. Hij studeerde in de Verenigde Staten, reisde door Europa en schreef eerder de romans My beautiful friend en The volcano.
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Armanno, V. - Vuurtoren

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.