vuijsje, h - Het Verlangen Naar De Stad

Schrijver:
Titel: Het Verlangen Naar De Stad
ISBN: 9789066172845
Uitgever: Balie, Stichting
Bijzonderheden: 2005, 128pp, Paperback / softback als nieuw De afgelopen 25 jaar is de stad als ideale woonomgeving herontdekt. Begin jaren zeventig stond Amsterdam er verpauperd bij en vluchtten de inwoners naar de polder. Tegenwoordig wil iedereen er weer wonen: j
Prijs: € 5,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
42 9789066172845 De afgelopen 25 jaar is de stad als ideale woonomgeving herontdekt. Begin jaren zeventig stond Amsterdam er verpauperd bij en vluchtten de inwoners naar de polder. Tegenwoordig wil iedereen er weer wonen: jongeren en yuppen, maar ook steeds meer gezinnen en ouderen. Het verlangen naar de stad is zo groot dan Amsterdam de toestroom nauwelijks aankan. Hoe heeft Amsterdam de afgelopen kwarteeuw op deze uitdagingen gereageerd? In Het verlangen naar de stad wordt de balans opgemaakt van een turbulente periode in de volkshuisvesting.
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

vuijsje, h - Het Verlangen Naar De Stad

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.