boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Schwarz, C. - Alles is ijdelheid

Schrijver:
Titel: Alles is ijdelheid
ISBN: 9789041404671
Taal: Nederlands
Uitgever: Anthos
Bijzonderheden: 2003, 320pp, geb. hardcover, ex.bibliotheek, ongelezen, zgan, 9789041404671 098 Heb je ooit het knagende gevoel gehad dat je beste vriendin niet altijd het beste met je voor heeft? Dat ze je soms wel heel erg graag adviezen geeft? Dat als dingen verk
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Heb je ooit het knagende gevoel gehad dat je beste vriendin niet altijd het beste met je voor heeft? Dat ze je soms wel heel erg graag adviezen geeft? Dat als dingen verkeerd gaan, haar sympathie wel erg magertjes is?
Alles is ijdelheid verhaalt over Margaret en Letty, die van jongs af aan hartsvriendinnen zijn, maar nu mijlenver uit elkaar wonen. Halverwege de dertig beseffen ze dat ze in het leven nog niet hebben bereikt wat ze hadden willen bereiken. Margaret, gedreven en vol zelfvertrouwn, besluit haar leven om te gooien, haar baan op te zeggen en een roman te schrijven.
Letty, een huisvrouw met vier kinderen, komt door de nieuwe baan van haar man terecht in de gegoede kringen van Los Angele, en voelt de druk toenemen om goed voor de dag te komen. Wanhopig om haar boek af te maken en tegen beter weten in, laat Margaret Letty steeds grotere risico's nemen en gebruikt in het geheim de belevenissen van Letty voor haar boek. Hongerig naar wereldwijde erkenning, offert Margaret een van de dingen op die haar het meest na aan het hart liggen, totdat het spannende einde van haar roman de pijnlijke consequenties van haar verraad zal tonen.
Christina Schwarz weet opnieuw door te dringen in de geheimen van de menselijke psyche en onthult de gedrevenheid waardoor doodgewone mensen alle wetten overtreden op zoek naar hun eigen geluk.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Schwarz, C. - Alles is ijdelheid