Garrison, Paul - Gekaapt

Schrijver:
Titel: Gekaapt
ISBN: 978022983188
Taal: Nederlands
Uitgever: A.W.Bruna &Zn, Utrecht,
Bijzonderheden: gebonden, 287 pp, in goede staat
Prijs: € 2,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een Amerikaanse arts, zijn Nigeriaanse vrouw - eveneens arts - en hun tienjarig dochtertje bevaren met een hospitaalscheepje de eilandjes buiten de geijkte vaarroutes in de Grote Oceaan. Terwijl de man een gewonde visser op een atol helpt, gaan vrouw en kind aan boord van een tanker die om medische hulp heeft gevraagd. De tanker stoomt dan weg, de man achterlatend. Een adembenemende zoektocht volgt, eerst per wrakke kano, dan met behulp van Chineze vrienden. Inmiddels beleven vrouw en dochter de afgrijselijkste avonturen aan boord van de tanker. Geweldig spannende thriller met schitterende couleur locale.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Garrison, Paul - Gekaapt

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Bladaaltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Bladaaltje
  • Na uw bestelling ontvangen u en Bladaaltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Bladaaltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Bladaaltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.