Dominick, A. - Zonder suiker

Schrijver:
Titel: Zonder suiker
ISBN: 9789069743455
Uitgever: Boekerij, De
Bijzonderheden: 1990, 240pp, Paperback / softback zgan Als kind aanbidt Andie Dominick haar grote zus Denise, die diabetes heeft, en stiekem speelt ze met haar Insulinespuiten. Wanneer Andie op negenjarige leeftijd niet dezelfde ziekte wordt gediagnosticeerd, moet o
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Als kind aanbidt Andie Dominick haar grote zus Denise, die diabetes heeft, en stiekem speelt ze met haar Insulinespuiten. Wanneer Andie op negenjarige leeftijd niet dezelfde ziekte wordt gediagnosticeerd, moet ook zij het gedisciplineerde leven leiden van een diabetica. De naalden worden een, dagelijkse bron van frustratie en tijdens de talloze bezoeken aan het ziekenhuis wordt ze geconfronteerd met zware onderzoeken, onbegrip en miskenning. op een dag vindt Andie het levenloze lichaam van Denise, die haar dieet heeft genegeerd. De ziekte die de zussen zodichtbij elkaar bracht, heeft hen nu voorgoed gescheiden. Totaal verscheurd door verdriet probeert Andie haar eigen lichamelijke conditie onder controle te houden, terwijl ze wordt geteisterd door opkomende blindheid, in dit zeer aangrijpende relaas beschrijft Andie Dominick hoe zij haar ziekte leert accepteren en respecteren als drijfveer om van haar leven tot het uiterste te genieten.
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dominick, A. - Zonder suiker

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.