Ursel Scheffler, Jutta Timm tekeningen - De avonturen van menee

Schrijver:
Titel: De avonturen van meneer Tomaat
ISBN: 9789055790692
Taal: Nederlands
Uitgever: De Vier Windstreken 1994 9055790699 9789055790692
Bijzonderheden: geb. hardcover geen pp-nummering, fantastische tekeningen, zeer goede staat
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
'Tomaat' wordt hij genoemd, de wat zonderlinge man in een grote stad. Hij wordt veroordeeld om zijn enorme grote, en vooral rode neus. Diverse misdrijven krijgt hij in de schoenen geschoven. Het wordt hem allemaal te veel en als de politie hem wil arresteren, vlucht Tomaat en neemt zijn intrek in een verlaten huis buiten de stad. Als de stadsmensen hem daar ontdekken, blijkt het allemaal niet zo erg te zijn als het leek. De daders zijn inmiddels gevonden en Tomaat krijgt een baan in het nieuwe kinderhuis aangeboden. Hij voelt zich gelukkig tussen de kinderen, die hem nu als een vriend zien en niet meer uitschelden, hoewel de naam 'meneer Tomaat' hem altijd zal blijven achtervolgen. Prentvertelling met gekleurde illustraties, in een combinatie van aquarel en pentechniek, die in afmeting variëren van een halve pagina tot twee pagina's. De prenten laten meer zien dan in de tekst beschreven wordt. Het boek bevat verhoudingsgewijs vrij veel tekst. De woordkeuze is niet zo eenvoudig. Verzorgde uitgave vooral om samen te lezen, te bekijken en te bespreken. Vanaf ca. 5 jaar.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ursel Scheffler, Jutta Timm tekeningen - De avonturen van meneer Tomaat

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.