Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Cane - Kus is een kus is een kus

Schrijver:
Titel: Kus is een kus is een kus
ISBN: 9789026962486
Taal: Nederlands
Uitgever: Unieboek BV
Bijzonderheden: 1991, Paperback / softback, zgan Kussen is een kunst en een kunde, zo laat de strekking van dit boekje zich kort samenvatten. Het eerste gedeelte behandelt 'De psychologie van het kussen', waarna men psychologisch toe is aan het tweede gedeelte: 'De
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Kussen is een kunst en een kunde, zo laat de strekking van dit boekje zich kort samenvatten. Het eerste gedeelte behandelt 'De psychologie van het kussen', waarna men psychologisch toe is aan het tweede gedeelte: 'De kuswegwijzer'. Hierin wordt een aantal kussen en de daarbij behorende technieken beschreven, zoals de eerste kus, de bijtkus, de onderwaterkus, de vacuümkus en natuurlijk ook de tongkus. Het ontbreken van illustraties in dit deel is storend, omdat sommige kussen naar mijn smaak meer toelichting nodig hebben. Het derde deel 'Kussen in den vreemde' geeft een kuskijkje over de landsgrenzen heen, zoals bijvoorbeeld de Trobiand-eilandenkus. Het vierde gedeelte behandelt - het kan niet op - nogmaals enkele 'kustechnieken'. Het enigszins ludiek opgezette boekje onderschat mijns inziens de vindingrijkheid en kuscreativiteit van de 'kussende mens'. Bovendien ontbreekt er een groot aantal kustechnieken, maar die zijn misschien voor deze kusgids te ondeugend. Het zijn echter deze kussen die het kussen van kunde tot kunst verheffen.
(Biblion recensie, Dick Welsink.)
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cane - Kus is een kus is een kus