In Het Verleden Behaalde Resultaten

Schrijver:
Titel: In Het Verleden Behaalde Resultaten
ISBN: 9789035124387
Uitgever: Prometheus, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2005, 231pp, Paperback / softback zgan IN HET VERLEDEN BEHAALDE RESULTATEN geeft iedere moderne belegger de broodnodige historische inzichten voor zijn handelen op de reeds eeuwenlang onzekere beurs.
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
IN HET VERLEDEN BEHAALDE RESULTATEN leert dat er niets nieuws onder de zon is. De verschillende bijdragen in dit boek handelen over de tulpenmanie, de negentiende-eeuwse hype van de Amerikaanse spoorwegaandelen en de effecten van de Eerste Wereldoorlog op de beurshandel. Ook wordt het ontstaan van de moderne beurzen in Brugge en Antwerpen uit de doeken gedaan en biedt het verhaal van Coenraad van Beuningen een uniek beeld van het leven van een belegger in VOC-aandelen. De 'nieuwe markten' van vroeger passeren in de verhalen over de Surinaamse plantages en de beginjaren van de Koninklijke Olie eveneens de revue.
IN HET VERLEDEN BEHAALDE RESULTATEN geeft iedere moderne belegger de broodnodige historische inzichten voor zijn handelen op de reeds eeuwenlang onzekere beurs.
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - In Het Verleden Behaalde Resultaten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.