Harris, Valentina - Zonnige buitengerechten uit Italië

Schrijver:
Titel: Zonnige buitengerechten uit Italië
ISBN: 9789026929083
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Dishoeck, Houten 2004 9789026929083
Bijzonderheden: paperback met flappen 192pp. in zeer goede staat
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De zomer komt er weer aan en, bij mooi weer, wordt buiten eten heel aantrekkelijk, of dit nu op het balkonnetje of in de tuin gebeurt, in het park of ergens buiten. Deze Italiaanse culinaire schrijfster die bekend werd met haar vele boeken die in Engeland verschenen (en ook vertaald werden) en door haar kookprogramma's op de BBC, woont nu weer in Italie en leidt een kookschool in Tavernelle. De recepten in dit aantrekkelijke kookboek staan min of meer op menu-volgorde: antipasti (kleine hapjes), primi piatti (met veel pastagerechten), salades en groentegerechten en veel recepten voor de barbecue (met tabellen voor roostertijden). Tot slot zoete nagerechten. Per bladzijde een recept, de ingredientenopgave in de marge. Nederlandse recepttitel, daaronder in rood de Italiaanse. Bovenaan de pagina een cursief gezette toelichting. Geillustreerd met mooie, paginagrote en kleinere foto's van gerechten, landschappen en gezelschappen. Correct vertaald. Goed uitvoerbare recepten met ingredienten die overal verkrijgbaar zijn. Met een alfabetisch register.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Harris, Valentina - Zonnige buitengerechten uit Italië

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.