Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Seiwert, Lothar - Meer tijd. Minder haast en minder stress doo

Schrijver:
Titel: Meer tijd. Minder haast en minder stress door effectieve tijdplanning. Zo bepaalt u uw successen zelf door conseguente tijdplanning en een effectieve arbeidsmethodiek
Taal: Nederlands
Uitgever: Managementbibliotheek, 1987
Bijzonderheden: Zeer net gebonden boek met stofomslag,317 pag., iSBN 9071475115
Prijs: € 4,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Vele managers hebben in hun veel omvattende taakstelling te kampen met tijdgebrek. Althans de hen beschikbare tijd wordt sneller verbruikt dan verwacht. Dit probleem kan het gevoel geven dat men niet optimaal met de beschikbare tijd kan omgaan, hetgeen stressvorming in de hand kan werken.
De auteur vindt het antwoord hierop in het concept "zelfmanagement". Op logische en leerzame wijze wordt voor de lezer de basis gelegd om "meer tijd" te creëren voor de wezenlijke managementvraagstukken.
Het boek bevat onder andere de volgende thema's:
- Men leert door situatie- en werkanalyses de sterke en zwakke kanten kennen van de persoonlijke arbeidsstijl.
- Door middel van doelstellingen zal de levens- en carrièreplanning worden gevormd. Een persoonlijke uitwerkingsstrategie zal de basis leggen voor zelfmanagement.
- Tijdsplanning en tijdmanagement geven zicht over de management doelstellingen en vormen het gereedschap tot verwezenlijking hiervan.
- Prioriteiten stellen en delegeren geven de lezer mogelijkheden te komen tot productieve werkreserve en het reduceren van de eigen werkbelasting.
- Met behulp van goede dagindelingen worden arbeidsverhoudingen, activiteiten en storende factoren in de hand gehouden.
- Door permanente controle van de werkschema’s en taakstellingen is het mogelijk de persoonlijk beoogde doelen zeker te stellen.
- Gebruik makend van geëigende communicatietechnieken is het mogelijk besprekingen, telefoongesprekken en correspondentie op doelmatige en rationele wijze te voeren.

De inhoud van dit boekwerk zal kunnen bijdragen tot het managen van de factor "tijd". Het "Return on Investment" zal echter niet alleen meer tijd zijn, maar ook een bevredigender werk- en levensstijl.
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Seiwert, Lothar - Meer  tijd. Minder haast en minder stress door effectieve tijdplanning. Zo bepaalt u uw successen zelf door conseguente tijdplanning en een effectieve arbeidsmethodiek