Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Koontz, D. - De gave

Schrijver:
Titel: De gave
ISBN: 9789024547999
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Bijzonderheden: 2004 ppb 368pp, zgan 9789024547999 009 pakket Thriller, lovestory, satire en mysterie ineen.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Thriller, lovestory, satire en mysterie ineen.
Mijn naam is Odd Thomas. Ik leid een ongewoon leven... Odd kan de doden zien en begrijpt wat ze willen zeggen. Soms heeft hij voorspellende dromen, andere keren voelt hij aan wat mensen te wachten staat. Maar hij weet dat elke gave een prijs heeft.
Als een meisje hem haar moordenaar aanwijst, informeert Odd de politie. De commissaris vertrouwt hem en weet als een van de weinigen van zijn gave. Maar vervolgens krijgt Odd ergere waarschuwingen dan ooit tevoren. Wat staat er te gebeuren?
Dean Koontz (1945) is met 250 miljoen verkochte boeken een van de populairste auteurs ter wereld. De gave hoort bij zijn beste werk: een verhaal over liefde en doodsangst, spanning en zelfkennis, verteld door een bescheiden held die zijn hart uitstort en dat van de lezer verovert.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Koontz, D. - De gave