Kloet, Jacqueline. van der - Toveren met Bollen

Schrijver:
Titel: Toveren met Bollen
ISBN: 9789021534718
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Bijzonderheden: 2007, 128pp, Gebonden in uitstekende staat
Prijs: € 9,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Narcissen, tulpen, krokussen en hyacinten zijn bolgewassen die iedere tuinliefhebber kent. Maar lang niet iedereen maakt er in zijn tuin ook gebruik van. De reden die daarvoor vaak wordt aangevoerd is dat bloembollen te gekunsteld en te fel van kleur zijn en de tuin daardoor iets kitscherigs geven. Wat volkomen waar is op het moment dat deze bollen naast en door elkaar toegepast worden in een kakofonie van kleuren die de komst van de lente met (te) veel trompetgeschetter aankondigt.
Dat bollen ook op een andere manier gebruikt kunnen worden, is tot op heden nauwelijks bekend. Evenmin als het feit dat er veel meer soorten zijn dan de hierboven genoemde. Soorten met betoverende en nieuwsgierig makende namen als Camassia, Dichelostemma, Eremurus en Nectaroscordum. Daarom is er dit boek, waarin uitgebreid beschreven en getoond wordt hoe bloembollen in combinatie met zorgvuldig gekozen buurplanten de voorjaarstuin een sprankelend en feeëriek aanzien kunnen geven. En zo ontstaat een sprookjestuin waarvan niemand het bestaan ooit vermoed zou hebben.
Verder lezen

Plant en boek uit Laren NH

particulier
Tenzij anders vermeld zijn de boeken zonder stickers, ex libris, naam vorige eigenaar of tekst.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kloet, Jacqueline. van der - Toveren met Bollen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Plant en boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Plant en boek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Plant en boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Plant en boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Plant en boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.