Moor, Janny de - Simpel koken / eenvoudige menu's voor elk seiz

Schrijver:
Titel: Simpel koken / eenvoudige menu's voor elk seizoen
ISBN: 9789402602036
Taal: Nederlands
Uitgever: Aerial Media Company B.V.
Bijzonderheden: 2017, pp, Gebonden
Prijs: € 17,50
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Uitgeverstekst: Simpel koken voor twee. Niemand wil alsmaar ingewikkeld koken. Janny de Moor biedt in Simpel koken eenvoudige vegetarische, vis- en vleesmenu's voor zowel alledag als feestelijke gelegenheden. Steeds met een interessante inleiding over de herkomst of de ingrediënten. In Trouw heeft Janny de Moor sinds begin 2014 de vaste kookrubriek Simpel. Daarin geeft ze steeds een makkelijk menu voor twee personen, uitgaande van wat er groeit en bloeit op dat moment in het seizoen. Simpel, want zo beginnen we allemaal als we voor het eerst alleen in de keuken staan. Dat is inventief koken omdat je gedwongen wordt zelf wat te bedenken als je alweer niet de juiste ingrediënten voor een recept uit je éne kookboekje kunt krijgen. En dat is ook het onderwerp van dit nieuwe kookboek, want vaak keer je naar die stijl terug als je krap zit in je tijd. Of omdat de portemonnee het even niet toelaat. Bovendien worden we allemaal steeds ouder, zoals de media ons voortdurend licht verwijtend laten weten. En dat brengt weer andere problemen met zich mee. Simpel koken bevat een verzameling menu's die eenvoudig te bereiden zijn, ook met eenvoudige keukenapparatuur. Alles in een fraai vormgegeven boek met prachtige fotografie. Uitgekookt maar toch simpelweg bijzonder!.

Recensie: In dit kookboek staan makkelijke recepten voor twee personen , maar met ietwat vreemde combinaties van ingrediënten.
Verder lezen

Gourmand Gazette

zakelijk

Gourmand Gazette uit Sprang-Capelle

Logo Gourmand Gazette

Welkom bij de boeken van GourmandGazette.nl, de site met nieuws over eten, drinken en uitgaan. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 3,95, buiten Nederland op aanvraag.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Moor, Janny de - Simpel koken / eenvoudige menu's voor elk seizoen Moor, Janny de - Simpel koken / eenvoudige menu's voor elk seizoen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Gourmand Gazette

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Gourmand Gazette
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Les Gourmands
    Kamer van Koophandel nummer: 18069131
    NL001536911B74
    https://www.boekwinkeltjes.nl/v/gourmandgazette/
  • Na uw bestelling ontvangen u en Gourmand Gazette een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Gourmand Gazette vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Gourmand Gazette kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.