Lievegoed, B.C.J., J.J. Vis, R. Visser, D. Gerdes, A. Amons, A.R. Koop

Schrijver:
Titel: De Vrije Hogeschool Tien jaar ervaringen Perspectieven voor de toekomst
ISBN: 9789060381489
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Vrij Geestesleven, Zeist 1e druk 1982 9060381483 9789060381489
Bijzonderheden: paperback 128pp. in zeer goede staat met foto's in zw/wit
Prijs: € 7,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Naast de Vrije Scholen voor het basisonderwijs en voortgezet onderwijs, bestaat sinds 1971 de Vrije Hogeschool te Driebergen, een "bijzondere" instelling van wetenschappelijk onderwijs en onderzoek. Vooral bekend geworden is het propedeutisch jaar, een vrij studie tussen eindexamen en (event.) verdere studie, bedoeld om jongeren te begeleiden bij hun keuzes. Daarnaast zijn er velerlei activiteiten en cursussen: antroposofie, anthropos, geneeskunst, biografie, beeldende kunsten e.a. Dit boek geeft van deze mogelijkheden, en van de gevolgde werkwijzen en de onderliggende pedagogische en anthroposofische visies een helder en overzichtelijk beeld; ook middels vele zwart-wit foto's.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lievegoed, B.C.J., J.J. Vis, R. Visser, D. Gerdes, A. Amons, A.R. Koopmans, C.J. Zwart - De Vrije Hogeschool  Tien jaar ervaringen   Perspectieven voor de toekomst

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.