Pilkington - Worden wat je kunt

Schrijver:
Titel: Worden wat je kunt
ISBN: 9789021512938
Uitgever: Kosmos Uitgevers Bv
Bijzonderheden: 1987, Paperback / softback, 158pp goede staat 031 9789021512938 Bij iedereen steekt dat gevoel wel eens de kop op. Dat je niet uit je leven hebt gehaald wat er werkelijk in zit. Het is goed om dan alle mogelijkheden en onmogelijkheden voor jezelf nog
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een mens heeft veel mogelijkheden. Veel van die mogelijkheden blijven onbenut. Hoe ontdek je je mogelijkheden en hoe stel je je in om veranderingen in je leven tot stand te brengen, zodat je ambities kans krijgen? Er zijn drie stappen: hoe beoordeel je je eigen situatie en wat zijn je verwachtingen; wat heb je nodig om te slagen; wat zijn je pluspunten; wat zijn je beperkingen; overgaan tot actie; welke strategie en welke vaardigheid is vereist? Lezers kunnen zijn: mensen die voor nieuwe keuzes staan, dan wel mensen die het gevoel hebben in hun situatie niet tot hun recht te komen. Nuchtere gebruikers zullen aarzelingen ondervinden bij deze spontane benadering van levensvragen. Overwint men deze, dan zijn er duidelijk mogelijkheden tot zelfontdekking.
Bij iedereen steekt dat gevoel wel eens de kop op. Dat je niet uit je leven hebt gehaald wat er werkelijk in zit. Het is goed om dan alle mogelijkheden en onmogelijkheden voor jezelf nog eens op een rijtje te zetten. Dit nieuwe boek van J. Maya Pilkington en de bekende Diagram Group is daarbij een uitstekend hulpmiddel.

Worden wat je kunt is geen boek over illusies en onbereikbare dromen. Het is een uiterst praktisch handboek waarmee je zelf je tot nu toe ongebruikte mogelijkheden kunt ontdekken. In de eerste plaats reikt dit persoonlijke werkboek je de mogelijkheid aan om vast te stellen wie en wat je op dit moment bent. Vervolgens word je stap voor stap door een proces geleid dat je manier van leven kan veranderen.

Slagen in het leven is in de eerste plaats afhankelijk van actieve persoonlijke inzet. Dit boek vertelt je daarom niet wat je zou moeten zijn, maar hoe je de doelen die je voor jezelf kiest, aan de hand van de vele praktische en inspirerende oefeningen, kunt bereiken. Ontdek met Worden wat je kunt je verborgen talenten en benut deze voor het verrijken van je leven!
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pilkington - Worden wat je kunt

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.