boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Pilkington - Worden wat je kunt

Schrijver:
Titel: Worden wat je kunt
ISBN: 9789021512938
Uitgever: Kosmos Uitgevers Bv
Bijzonderheden: 1987, Paperback / softback, 158pp goede staat 9789021512938 041 Bij iedereen steekt dat gevoel wel eens de kop op. Dat je niet uit je leven hebt gehaald wat er werkelijk in zit. Het is goed om dan alle mogelijkheden en onmogelijkheden voor jezelf nog
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een mens heeft veel mogelijkheden. Veel van die mogelijkheden blijven onbenut. Hoe ontdek je je mogelijkheden en hoe stel je je in om veranderingen in je leven tot stand te brengen, zodat je ambities kans krijgen? Er zijn drie stappen: hoe beoordeel je je eigen situatie en wat zijn je verwachtingen; wat heb je nodig om te slagen; wat zijn je pluspunten; wat zijn je beperkingen; overgaan tot actie; welke strategie en welke vaardigheid is vereist? Lezers kunnen zijn: mensen die voor nieuwe keuzes staan, dan wel mensen die het gevoel hebben in hun situatie niet tot hun recht te komen. Nuchtere gebruikers zullen aarzelingen ondervinden bij deze spontane benadering van levensvragen. Overwint men deze, dan zijn er duidelijk mogelijkheden tot zelfontdekking.
Bij iedereen steekt dat gevoel wel eens de kop op. Dat je niet uit je leven hebt gehaald wat er werkelijk in zit. Het is goed om dan alle mogelijkheden en onmogelijkheden voor jezelf nog eens op een rijtje te zetten. Dit nieuwe boek van J. Maya Pilkington en de bekende Diagram Group is daarbij een uitstekend hulpmiddel.

Worden wat je kunt is geen boek over illusies en onbereikbare dromen. Het is een uiterst praktisch handboek waarmee je zelf je tot nu toe ongebruikte mogelijkheden kunt ontdekken. In de eerste plaats reikt dit persoonlijke werkboek je de mogelijkheid aan om vast te stellen wie en wat je op dit moment bent. Vervolgens word je stap voor stap door een proces geleid dat je manier van leven kan veranderen.

Slagen in het leven is in de eerste plaats afhankelijk van actieve persoonlijke inzet. Dit boek vertelt je daarom niet wat je zou moeten zijn, maar hoe je de doelen die je voor jezelf kiest, aan de hand van de vele praktische en inspirerende oefeningen, kunt bereiken. Ontdek met Worden wat je kunt je verborgen talenten en benut deze voor het verrijken van je leven!
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pilkington - Worden wat je kunt