Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

janssen, m - De Prozac Monologen

Schrijver:
Titel: De Prozac Monologen
ISBN: 9789055945320
Taal: Nederlands
Uitgever: scriptum
Bijzonderheden: 2007, Paperback / softback, zgan 9789055945320 031 Dertig persoonlijke, informatieve en vermakelijke verhalen over Prozac en andere antidepressiva. Herkenbaar voor slikkers, ex-slikkers en niet-slikkers. TV-psychiater Bram Bakker: 'Een genuanceerd ki
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De Prozac Monologen
Prozac en aanverwante antidepressiva bestaan 20 jaar. Journalist Marleen Janssen (esta, Sant?, Libelle) interviewde tientallen gebruikers en andere experts. Openhartige monologen schilderen een portret van een miljardencircus waar-in bijna een miljoen Nederlanders angst, gekte en teleurstelling wegslikt. Schokkend, ontroerend en soms hilarisch.
Ze komen allemaal aan het woord. De pas gescheiden moeder. Ze overwint su?cidale neigingen, maar komt 25 kilo aan. De yup die met Prozac plankgas door het leven kan. De directeur van de pillenfabriek. De veelbesproken psychiater Bram Bakker, die hardlopen als antidepressivum voorschrijft. De hersenweten-schapper die uitlegt hoe het medisch werkt. De hoogleraar psychologie. Slikkers die hun seksleven er graag voor inleveren. Bekende Nederlanders als Henk Westbroek en Bennie Jolink. Ook zij pareren hun demonen met pillen. Een spirituele goeroe die een alternatieve weg naar het paradijs wijst. De ethica die het fenomeen in perspectief plaatst. En de auteur zelf. Marleen Janssen openbaart de drijfveer om De Prozac Monologen te schrijven. Haar ex-geliefde, die op een dag zomaar over de grens tussen geluk en gekte kieperde. Hij bleek niet de enige.
Dertig persoonlijke, informatieve en vermakelijke verhalen over Prozac en andere antidepressiva. Herkenbaar voor slikkers, ex-slikkers en niet-slikkers.
TV-psychiater Bram Bakker: 'Een genuanceerd kijkje door het sleutelgat van onze dolgedraaide samenleving.'
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

janssen, m - De Prozac Monologen