Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Werkman - Neem nou amsterdam

Schrijver:
Titel: Neem nou amsterdam
ISBN: 9789022952917
Taal: Nederlands
Uitgever: Bruna Uitgevers, A.W.
Bijzonderheden: 1984, Gebonden, 167pp goede staat 9789022952917 041 Dit gidsje over Amsterdam is geschreven en geannoteerd door iemand, die de stad en zijn bewoners jarenlang op bewogen wijze heeft belicht in zijn kolom in het dagblad Het Parool.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit gidsje over Amsterdam is geschreven en geannoteerd door iemand, die de stad en zijn bewoners jarenlang op bewogen wijze heeft belicht in zijn kolom in het dagblad Het Parool. In dezelfde milde ironische en relativerende sfeer schetst de auteur in 32 (korte) stukjes de dynamiek van de hoofdstad. Soms moet hij, ter wille van de statistiek, een aantal droge feiten opsommen. Veelal weet hij zo'n statistisch kapittel op te frissen door een pittige anekdote, waarbij hij put uit zijn langdurige ervaring als journalist in Amsterdam. Onderwerpen als het stillen van de honger na een vermoeiende stadswandeling en het lessen van de grote dorst in bruine kroegjes worden op humoristische wijze behandeld. Nergens verliest de schrijver zich in overdreven uitingen; hij behoudt het overzicht. Het boekje is aardig geillustreerd met oude en nieuwe foto's en gravures. Meer historisch-anekdotisch en minder praktisch-tipgevend dan andere deeltjes.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Werkman - Neem nou amsterdam