boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Boeke, H. - Internet voor iedereen

Schrijver:
Titel: Internet voor iedereen
ISBN: 9789039504628
Uitgever: Academic Service
Bijzonderheden: 1996, ppb, 229pp zgan 9789039504628 035
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Internet heeft zich stormenderhand een plaats in het dagelijkse leven verworven. Voor de gemiddelde leek roept dat veel vragen op. Wat heeft internet mij te bieden? Wat heb ik ervoor nodig? Hoe raak ik aangesloten? Wat kost het? En vooral: hoe vind ik snel mijn weg in die zee van informatie? Op al deze vragen geeft dit boek het antwoord.

Internet voor iedereen is een beginnersboek, dat zich onderscheidt door datgene wat niet verteld wordt. Geen geschiedkundige verhandelingen, geen technische achtergronden en geen speculaties over de toekomst. Met een verbazingwekkend inlevingsvermogen in datgene wat een leek wil weten (en technisch aankan), behandelt Henk Boeke alleen die onderwerpen die echt leuk, nuttig en bruikbaar zijn. Bijvoorbeeld hoe je goedkoop en gemakkelijk kunt corresponderen per e-mail, hoe je op koopjes kunt jagen op een Internet-veiling, en hoe je in gewone mensentaal vragen kunt stellen aan een Internet-zoekmachine.

Henk Boeke verwierf onder andere bekendheid met zijn boeken over WordPerfect. 'Internet voor iedereen' ademt hetzelfde enthousiasme en stelt opnieuw de gebruiker centraal. Met zichtbaar plezier wijdt hij de lezer in in het leven online.

Een uiterst informatief boekje... Aanbevolen! PerfectUser, zomer 1996

Feit is dat zijn tweehonderd pagina's tellende boek leest als een trein. Het staat uitvoerig stil bij de dingen die er werkelijk toe doen Een aanrader dus voor de leek die de aansluiting met de rest van de wereld dreigt te missen. Maar ook voor techneuten die eens willen zien hoe een begrijpelijke handleiding geschreven kan worden. HBO-journaal, juni 1996

Boeke schrijft helder en mei plezier. Tussen alle uitgaven over het Internet, is zijn handboek een echte aanrader. De Zaak. juni 1996
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Boeke, H. - Internet voor iedereen