Norbert en Stephan Lebert - Want jij draagt mijn naam In de sch

Schrijver:
Titel: Want jij draagt mijn naam In de schaduw van een nazivader
ISBN: 9789041405890
Uitgever: Paperback, in zeer goede staat.
Bijzonderheden: Anthos, 2001 (1e druk NL), 215 blz.
Prijs: € 4,99
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:

Boek2 uit Maarssen

Logo Boek2

LET OP: Wilt u GRATIS verzending binnen Nederland??? Bestel dan NIET hier, maar RECHTSTREEKS op ONZE EIGEN webwinkel WWW.BOEK2.NL en betaal met IDEAL of PAYPAL. U vult uw winkelmandje en vanaf 25 EURO betalen wij de verzendkosten. U kunt ook eenvoudig (wel met verzendkosten) via boekwinkeltjes bestellen. Vooruitbetalen is dan niet nodig. Wij verzenden snel en op basis van goed vertrouwen met nota. Gecombineerde verzending mogelijk. U betaalt dan maar 1x verzendkosten. Voor vragen kunt ons bellen op: 0654-380560. (De reden voor deze actie is dat het ons veel werk en administratie bespaart en dat voordeel geven wij graag aan u terug via de gratis verzending).
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Norbert en Stephan Lebert - Want jij draagt mijn naam In de schaduw van een nazivader

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boek2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boek2
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boek2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boek2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boek2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.