Waterhouse, D. - Waarom vrouwen chocola nodig hebben

Schrijver:
Titel: Waarom vrouwen chocola nodig hebben
ISBN: 9789022518786
Uitgever: Boekerij, De
Bijzonderheden: 2003, Paperback / softback, 251 pag goede staat Hebben vrouwen chocola nodig? Jazeker. Dus als ik weer eens onweerstaanbare zin heb in chocola, dan hoef ik me niet in te houden? Nee, zeker niet! Chocola is goed voor je en je krijgt er een beter humeu
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Hebben vrouwen chocola nodig? Jazeker. Dus als ik weer eens onweerstaanbare zin heb in chocola, dan hoef ik me niet in te houden? Nee, zeker niet! Chocola is goed voor je en je krijgt er een beter humeur van. In 'Waarom hebben vrouwen chocola nodig' beschrijft diëtiste Debra Waterhouse het onderzoek dat heeft geleid tot de spectaculaire vinding dat chocola goed is voor vrouwen. In het kort komt het er op neer dat dit voedingsmiddel suiker en vet bevat, ingrediënten die in de hersenen serotonine vrijmaken. dat is een stof die een positieve werking heeft op het humeur en een gevoel van welbehagen bevordert. Dit boek biedt echter meer. Het geeft een inzicht in de voedingsleer, speciaal daar waar het het humeur van vrouwen betreft. Ook biedt het een stappenplan waarmee iedere vrouw kan bepalen welk menu voor haar het beste is, zowel geestelijk als lichamelijk.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Waterhouse, D. - Waarom vrouwen chocola nodig hebben

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.