Onze eeuw in beeld

Schrijver:
Titel: Onze eeuw in beeld
ISBN: 9789080321618
Uitgever: Schuyt & Co/Standaard
Bijzonderheden: 2003, Gebonden, goede staat Het is het verslag van Onze Eeuw. 100 jaar in honderden foto's.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Onze eeuw in beeld. De meest spectaculaire bijdrage aan de geschiedschrijving van de 2Oste eeuw is de fotografie als documentair middel. Indringender dan ooit kunnen wij getuigen zijn van gebeurtenissen die de loop van de geschiedenis hebben beinvloed. En dikwijls zijn dit gebeurtenissen die ook ons leven direct of indirect beïnvloed hebben. Voor dit boek zijn de meeste indrukwekkende foto's - de 'ikoonbeelden' - uit de twintigste eeuw verzameld, die - tezamen met de begeleidende teksten - het verhaal van onze eeuw vertellen. De vaak emotionele beelden tonen de hoogte- en dieptepunten op het gebied van samenleving, politiek, kunst en sport, die onmiskenbaar hun stempel hebben gedrukt op onze herinneringen aan de 2Oste eeuw: zij maken deel uit van ons collectief geheugen. Tegelijk vormen zij een verantwoording die wij afleggen aan de ons volgende generaties. Het is het verslag van Onze Eeuw. 100 jaar in honderden foto's.
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Onze eeuw in beeld

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.